Čas na serveru 19:57:07

Aktuální aukce

Napište nám

Sledujte nás na Facebooku

Poradce na telefonu 602 308 275

galerie@galerieplatyz.cz

Zásady používání souborů cookie

Souhlas s ukládáním cookies

  1. ALADIN ANTIK s.r.o. a GH-Networks s.r.o., užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.galerieplatyz.cz. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. 
  2. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google, Sklik, Facebook, Ecomail a GOSMS. Případně dalším poskytovatelům zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá. 
  3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu. 
  4. Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Společnost Aladin Antik s.r.o., jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargeting,.“ 
  5. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.  
  6. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány prostřednictvím:
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    1. Společnost GH-Networks s.r.o. a Aladin Antik s.r.o. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:
  • služby Google provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.
  • služby Facebook Pixel, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy.
  • služby Seznam Sklik, provozované společnosti Seznam.cs, a.s., se sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, IČO 26168685, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, sp. zn.: B 6493 v souladami s podmínami, dostupnými na https://napoveda.sklik.cz/pravidla/smluvni-podminky/. 
  • požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz správce provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy správce,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů. 

Typ

Název

Účel

Expirace

Cookies třetích stran

Google Analytics

Získání statistických informací

Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění

Cookies třetích stran

Google AdWords

 identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting)

180 dnů

Cookies třetích stran

Pixel Facebook

 identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting)

180 dnů

Cookies třetích stran

Seznam Sklik

 identifikace v rámci reklamní sítě společnosti  Seznam, opětovné cílení reklamy (retargeting)

180 dnů

Galerie Platýz

Datum poslední aktualizace: 24. května 2018